Milyen MéhNővérnek lenni?

A következőkben a már végzett MéhNővérek leírták, hogy nekik milyen, illetve miért jó MéhNővérnek lenni. 

Pozsgai Nikoletta

Mindig izgatottan várom, lelkesült szívvel, hogy kik érkeznek a hívásra. Aztán egyszer csak ott vagyunk. Indulunk, összeszokunk és annyi mindent élünk meg az első képzési nap találkozás után, hogy az szinte elmondhatatlan.  Az a 9 átalakító, újjászületést hozó és legfőképpen valódi lélek küldetésbe hívó hónap!  Aztán a képzéseken kívül is a gyakorlatok során, a közösen tartott méh áldások, méh gyógyítások valamint a sok gyönyörűséges szertartás közepette. Különleges élmények sora…olyanok mint évről-évre az Everness Fesztivál, ahol először a Tündérkertet és Aranyjurtát álmodtuk megteremteni egy darabka Aranyos Szegelletet. Majd következett a Vörös Sátor és a Szinkron Szer-Elem sátra az 5. elemnek szakrális és egyben gyógyító teret emelve. Aztán a legnagyobb vállalásunk a 36-unk által létrehozott és megtartott ÉdenKert tere, melyben a központi nagy sátor, majd 100nm-es volt és az Agapé névre hallgatva méltán képviselte annak minőségét . Az Édenkert több kisebb sátra is említésre méltó programoknak adott helyet, például az Éva és Ádám sátrak tere, ahol női és férfi köröket tartottunk, valamint a Lingam és Yóni szentélyek terei, ahol szakrális férfi és női programokat tartottunk. Közöttük a Szinkron Szer-Elem mindent összerendező gyógyító tere. Mellettük a Méhnővérek sátra és a Szinkron ÉletRendszer külön gyógyító sátra. Mindezt körülvette a megálmodott kitelepített 40db leánder, megannyi szépséges thuja és cserepes virág. S ha lehet igazán különlegessé az Édenkertben bejárható Márfy Gabriella fesményeiből Pozsgai Nikoletta által megkomponált kiállításkoncepció 3×8 képe az AranyKorba Avató sorozat Női Teljesség, Férfi Teljesség és SzerElem út képeiből. Igazi csoda teremtés volt. De jöttek a következő szépséges együtt alkotások mint az együtt szervezett ÉletÜnnep, mely 8 előadóval járta körbe az éleút beavató állomásait két nap során. Újabb Everness élmények és szépséges terek, ekkorra már szokássá vált az ÉdenKert évről-évre történő újra alkatásunk. Jövőre egy Születés Ünnepet tervezünk  közösen. Én az együtt teremtéseinket szeretem a legjobban. De tudom, hogy mögötte az egymásban  hitet tevő, az együttnek bizalmat szavazó és legfőképpen cselekvő nővérek állnak. S hogy mindez sikerüljön, belül dolgozunk a legtöbbet… magunkon, egymáson, a közösségen, a nővériségen és vele a női kollektív mintán. Nincs olyan képzésem, ami ennél több személyes időt, energiát igényel tőlem, nem beszélve a szakmairól. De megéri.

Juhász Alexandra

A MéhNővérség a női szeretetben élő női közösséget jelenti most számomra, amelyben segítés, támogatottság, megtartottság van. Szabadság és egymás felszabadítása. Ha gyógyul egyikünk, azáltal gyógyul a másik is, mások is. Feltétel nélküliség van. Hála érte. Hála, hogy vagyunk egymásnak.

Mindez egy új távlatot nyit számomra a kapcsolataimban, azok minőségében.  Ma már hamarabb rálátok, hogy hol kell még változtatni, hogy mit lehet másként csinálni. Hogy nem bántom a másikat, hanem tisztelettel elfogadom, ahogyan van és segítem abban, amiben tudom és amit megenged. Felelősségtudat. Hogy végre vállalom a felelősséget az életemért és nem sodródom többé. Egyfajta tudatos megélése az életemnek, amelyben megengedem magamnak azt, hogy olyan legyek, amilyen valójában vagyok. Megfelelés nélkül. Már nem kell másoktól “átvennem” tulajdonságokat, megnyilvánulásokat. Hogy teljes önmagamként vagyok jelen az élEtemben. Csak így tudok beleállni a küldetésembe, az erőmbe is. Ez még zajlik nálam, javában, de türelemmel várom, hogy érkezzen vagy meglássam, hogy mi lesz az én feladatom, mihez tudok én majd segítséget nyújtani, mint méhnővér.

Lukács Adrienne

Drága Lélektársak! Ezer éve járom az utam mint ahogy biztos vagyok benne, hogy ti is… mégis azt mondom, ha egy pillanatra is megerintett, elgondolkoztál azon, hogy köztünk a helyed… hááát ne habozz!!! Jer közénk, érezd meg, tapasztald meg az emlékezés örömét. Amikor hosszú évek “keresgélése” után megérkeztem ebbe a női csoportba, még fogalmam sem volt ennek a női körnek eme hihetetlen erős megtartó erejéről. Együtt emlékezünk, együtt sírunk, együtt nevetünk, együtt éljük át a gyönyört, a mámort, a lüktetést, az áramlást, a szabadon szárnyalást…mindent amiről eddig azt gondoltuk, hogy nem tudjuk, de nem bírjuk… egyszerre könnyeddé, elérhetővé válik! Eddig fel nem fedezett olyan női részeid is “előhívatódnak”amiről tán nem is tudtál… és mindezt egy megtartó, biztonságos női együttben teheted meg ahol nincs tabu, nincs szégyen, nincs kérdés csak a megtapasztalás a MOSTban! Ebbe a csodába hívlak Drága Nővérem!! Emlékezz velünk!

Sobják Móni

Közös erővel teremtett varázslat… amiben mindenki emelkedik az egy-ség felé. Már a képzés alatt is, hát még a közös programokon. Végtelenül hálás vagyok az itt kapott tudásért, a közösségért, és a női jelen-létbe való érkezésért.

Mostanra van egy tapasztalatom arról, mit jelent az, hogy egy női kör tudása és melegsége támogat abban, amiben éppen vagyok. Van tapasztalatom arról, hogy más nők kritizálás nélkül elfogadnak olyannak amilyen vagyok. Van tapasztalatom arról, hogy létezhet magasabb tudatossági szintű közösség, mint az átlag, és hogy ott van az én helyem. Annyira jó az is, hogy sokféle női mintát és működést láthatok magam körül, és nem csak egyféle mintából lehet ihletet meríteni, nem csak egyféle erőtől lehet segítséget kérni. Ez a minőségbeli gazdagság az ételekben is csodálatosan gyönyörködtető volt! Megerősödtem abban, hogy az az életközösségi érzet, ami gyerekkorom óta csak utópiának tűnt, működhet (ha rövidebb időkre is), és hatalmasat lehet töltekezni belőle. Van most tapasztalatom arról, hogy pusztán az, ha tiszta szándékkal összegyűlünk, mekkora hatalmas gyógyító és megtartó erő, még csak csinálni se kell semmit, csak „elheverni” egymás közelségében. Ezek összességében női tapasztalatok, és a női gyógyító erőről szóló élmények, amik eddig zárva voltak előttem. De mostanra ki tudom nyitni, és még mennyi perspektíva van benne! Szóval nem csak fejben van meg a női oldal hanem kezdő szintű tapasztalataim is vannak róla. Illetve régi tapasztalatokat vissza tudok azonosítani, hogy ugyanebbe a minőségbe tartoztak – és mostmár tudatosan képes vagyok hívni ennek a terét a női kapcsolódásaimban.

Szalai Judit

Ha érzed a hívást, köztünk a helyed! Rengeteget tanulsz, fejlődsz és részese leszel újra egy szerető, támogató, emelő közösségnek. Átéled újra a női együtt támogató erejét. Ha megszólított, bátran indulj el ezen az úton! Csak nyersz minden téren.

Szabadi Zsuzsanna

Lányok, nők, asszonyok! Éledjetek! Keljetek életre újra!

 Mindaz, amit tudtok, amit éreztek, amit láttok, amit érzékeltek, amit belülről hallotok… valós. Mindaz, amire vágytok, amit belső világotokban megéltek… az életetekké válhat. Megérkezhet hozzátok a körülöttetek lévő világban is, megvalósulhat, megnyilvánulhat, testet, formát ölthet a mindennapi életetek tereiben. Mindig is tudtad, érezted, hogy többről szól az élet, a világ, mint, amit látsz magad körül. Érezted, érzékelted, hogy a felszín mögött jelen van egy lényegi, eszenciális tér?… és, hogy ez számodra ugyanolyan valós, mint a világ fizikai szemmel látható része?… Mi is… én is így voltunk ezzel… Egymásra találtunk, önmagunkra találtunk, erőnkre találtunk, stabilitásra találtunk. A földi világ energetikai tereit mára mindennapi életünkként éljük. Együtt, egymással, egymásért, önmagunkért, és azokért az emberekért, nőkért, akik készen állnak a teljes valóságba való beleszületésre. Az életre találtunk. Életre keltünk. Az élethez értünk. Az életet tanítjuk…

Varga Beatrix

Belső és külső támasz, támogatottság, szövetségben, nővérségben, teremtésben. Áldás.

Illek Andi

Amikor megszólított a hívás elindultam. Ott összetalálkoztunk. Már az első alkalmon kiderült, hogy nem először. Újra és újra éled a Nővéri szövetség. A mostban is. Aki érzi a hívást az jönni fog!

 

Hangodi Kornélia

Nyíladozni egyre bátrabban megengedő szeretetteli megtartásban. Kincseket bontogatni magunkban és egymásban. Felismerni, mindaz amit valaha ösztönösen éltünk, az itt és mostban újra élővé válhat, ha merjünk fellebbentni a felejtés fátylát. Legyen így, mert így van.

Marusa Marcsi

Az elmúlt esztendő egy felemelő út volt a legteljesebb ÖNMAGAMHOZ, önmagomhoz, hogy EGY, egész Marusa Marcsi legyek. Gyógyultam és gyógyítottam környezetem. Egymásra találtunk nővértársaimmal és sokszínűségünkből lett egy gyönyörű EGYÜTT, ahol megtartottuk és felemeltük egymást. Köszönöm ez úton is, hogy vagyunk egymásnak. 

A méhnővérség számomra a kiteljesedést, az együtt örömét, a megtartottságot jelenti. Szeretem, hogy mindenki hozzá tud tenni valamit együtthöz. Nővéreim társaságában mindenféle maszk és álarc nélkül tudom magam megmutatni, akár meztelenül is. Küldetésemnek érzem, hogy minél több nő ismerje meg a női köröket, a női együvé tartozás örömét, a nőket hozzá segíteni a nőiességükben való gyógyulásukhoz, történetük megértéséhez és átírásához. Imádom a szertartások és méháldások utáni boldog, felszabadult arcokat. Úgy érzem, hogy a méhnővéri küldetés egyik fontos feladata, a mai nő megismertetése a saját testével, testének energetikájával, annak tisztításával, töltésével, és emlékeztetés a ránk maradt hagyományokra, misztériumokra, élővé, életté tenni őket.  Levenni róluk a homály az elfeledés fátylait, és korunknak megfelelően újra fogalmazni értékeit, női értékeinket.

Benga Nikoletta 

Mikor elindultam ezen az úton, egyszerre éreztem erős hívást és félelmet is. De ahová érkeztem, a kinyílásba, az erőmbe, és arra az útra ahol eredendő önmagammal kapcsolódhattam össze. Úton vagyunk, de immár az együtt erejével, egymást emelve.

Hajnal Judit

Együtt, egymást megtartva megélni a csodát, hogy határainkat átlépve képesek vagyunk a teremtésre. Áldás. A Méhnővérség nekem mindenek felett az együtt teremtést jelenti. Az együtt megélt tapasztalásokat, egymás segítését és támogatását, a Vörös Sátor erejének megélését. Mindezek hitelessé teszik azokat az alkalmakat, amikor a hozzánk bizalommal forduló nőknek tartunk csoportokat és méháldást. Csak akkor lehetünk hitelesek, ha megéltük az Együtt erejét. Amit továbbadunk, az üzenet mindenki számára: képes vagy összekapcsolódni a Forrásoddal, saját erődbe állni, megteremteni a vágyaidat, és ehhez találsz egy megtartó hálót, a Nők együttes erejét. Én úgy érzem, hogy nem különálló feledat a férfi energiák emelése, mert ha mi megéljük a női energiánk teljességét, az egyben emeli a férfi energiamezejét is.

Kónya Barbara

Nem tudtam, mi vár rám, kivel találkozom és mit tanulok, de mennem kellett.Régről ismert, már-már elfeledett tanításokat tanulhattam újra, újratalálkozást, önmagam mélyebb ismeretét és felvállalását tapasztalhattam meg. Habár ösztönös volt menni, de tudatos most hívni a Húgainkat, csatlakozzanak, merjétek kinyitni magatokat életetek egyik legszebb utazásához.

Itt találsz további MéhNővér ajánlókat, véleményeket a képzésről>>>